3dots.ro

Un bărbat a reclamat ANPC-ul la ANPC: ”Când instituțiile statului fac mișto de tine merită exact același tratament!”

Un bărbat a reclamat ANPC-ul la ANPC: ”Când instituțiile statului fac mișto de tine merită exact același tratament!”

Un bărbat din Prahova a reclamat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) chiar la ANPC, pentru că nu a primit niciun răsouns din partea instituției în termenul de 30 de zile, prevăzut de lege, la o reclamație pe care o făcuse anterior.

Totul a fi pornit de la niște bilete de avion pe care bărbatul a dorit să le cumpere de pe o platformă online de profil și al căror preț, spune el, s-ar fi modificat „în timp real”.

În luna august, Decebal M. dorit să cumpere două bilete de avion pentru o cursă cu destinația Londra. A ales un site de profil, a selectat opțiunile dorite pentru achziționarea biletelor și, în momentul în care trebuia să le achite plata online, a fost informat că prețull s-a majorat, destul de consistent, cu 46 de euro.

Nemulțumit, bărbatul a reclamat situația atât la agenția de turism online, cât și la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Reprezentanții companiei i-au răspuns justificând faptul că variațiile de preț al biletelor este un proces complex și dinamic al industriei aviatice, lucru specificat pe site.

În schimb, de la reprezentanții ANPC nu primit nimic oficial în termenul legal de 30 de zile, i-a fost semnalat doar faptul că petiția pe care o depusese a fost redirecționată către filiala instituției din Sibiu.

Supărat că este ignorat de autoritățile care, conform legii, ar trebui să îi protejeze interesele, bărbatul a făcut o nouă reclamație. De această dată a reclamat ANPC chiar la… ANPC.

„Au trecut 35 de zile și încă nu am primit răspuns din partea ANPC. Fapt pentru care fac acum această reclamație împotriva ANPC, deoarece nu mă simt deloc protejat de instituția dumneavoastră”, a scris bărbatul în reclamația încărcată pe site-ul ANPC.

„Sunt convins că după ce fac reclamația asta nu am cum să mai primesc soluționare pozitivă pentru speța inițială. Dar măcar fac și eu mișto de ei. Atunci când instituțiile statului fac mișto de tine merită exact același tratament”, a declarat Decebal M. pentru Observatorul Prahovean.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs