3dots.ro

Fiica unui antrenor din România, printre victimele masacrului produs la școala din Belgrad

Fiica unui antrenor din România, printre victimele masacrului produs la școala din Belgrad

Din articol:

Printre victimele incidentului armat petrecut astăzi la o școala din Belgrad, în care un elev de 13 ani a împușcat mortal alți opt elevi și un gardian, se află și fata lui Dragan Kobiljki antrenorul echipei de volei Sport Club Municipal Zalău.

”Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljki, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad.

Conducerea SCM Zalău, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale.

Sincere condoleanțe!”, a transmis conducerea Sport Club Municipal Zalău.

Imediat după ce a primit tragica veste, Dragan Kobiljki s-a îndreptat spre Belgrad.

Informația a fost confirmată de fostul voleibalist Željko Tanasković, cumnatul lui Dragan Kobiljski.

”Suntem cu toții surprinși și zguduiți. Nu știu ce să spun. O mare tragedie și este pur și simplu de neimaginat că se poate întâmpla în aceste zone.

Šurak Dragan și cu mine ne cunoaștem de mult timp, am jucat împreună, ceea ce i s-a întâmplat este un dezastru. Este de neimaginat pentru mine să se întâmple așa ceva în această zonă, ceea ce nu face decât să ne arate cât de mult trebuie să acordăm atenție tinerilor”, spune Tanasković.

Serbia a declarat trei zile de doliu începând de vineri.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs