3dots.ro

O bucureșteancă s-a trezit cu apartamentul ocupat de niște necunoscuți și nu îi poate da afară: ”Spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră!” – video

O bucureșteancă s-a trezit cu apartamentul ocupat de niște necunoscuți și nu îi poate da afară: ”Spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră!” – video

O bucureșteancă spune că s-a trezit că se află într-o situație halucinantă, după ce apartamentul său proprietate personală, situat în Sectorul 5 al Capitalei, a fost ocupat abuziv de o familie cu șase copii.

Proprietara, o pensionară în vârstă de 65 de ani, deține un apartament în sectorul 5 al Capitalei care este locuit de fiul ei atunci când revine din străinătate.

Săptămâna trecută a mers la locuință să vadă dacă totul este în regulă și spune că a suferit un adevărat șoc atunci când a încercat să bage cheia în ușă: încuietoarea era schimbată!

”Cum am pipăit pe acolo… dau de găurile pe care le-a făcut de a putut să schimbe butucul. Spunea că nu m-a văzut niciodată ca și cum casa ar fi fost una în paragină. Căsuța mea era ca o floare, îngrijită cu tot strictul necesar. Ei au acum toate condițiile”, se plânge pensionara.

Mai mult, în casă se afla o femeie necunoscută cu șase copii, care susține că a închiriat apartamentul de la nora proprietarei.

”Mi-au schimbat ială, tot, mi-au decupat ușa și spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră!”, afirmă proprietara.

”N-avem contract, nu se închiriază cu contract în ghetou! Du-te, băi femeie! Cheamă executorul judecătoresc”, replică femeia intrată abuziv în apartament.

Unul dintre vecini afirmă că sunt destul de multe cazuri de aceeași natură în zonă, că dacă se observă că apartamentul nu e locuit, se intră cu forța înăuntru.

Poliția a fost chemată de urgență, dar familia care ocupă abuziv nu a putut fi dată afară pentru că legea spune că o persoană nu poate fi evacuată decât în urma unui ordin judecătoresc.

”Poliția nu poate evacua persoanele respective fără o hotărâre judecătorească de evacuare. Cererea de chemare în judecare poate dura câteva luni de zile și din hotărârea pronunțată de judecător, printr-un executor, se vor evacua persoanele de acolo”, explică situația un avocat.

Pensionara a decis să vindă apartamentul, după ce va fi eliberat de cei care au intrat ilegal.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs