Un cretin din București, apel fals la 112: «Mă doare în.. de coronavirus» – video

Autor:

Situațiile de criză precum cea prin care trecem scot la iveală ce-i mai bun în noi, dar și ce-i mai rău…

Un exemplu despre cât de limitată e gândirea unora dintre semenii noștri este George, așa cum s-a recomandat și așa cum este denumit și contul de pe aplicația Tiktok.

El s-a înregistrat după ce a sunat la 112 și a explicat operatorului Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) că se simte rău, informează Antena 3.

” – Alo, sărut mâna. Unde am sunat? Doamnă, sărut mâna, mă simt un pic cam rău, am d-astea așa, mă doare. Mă doare doamnă, mă simt rău, cred că e cu virusul ăsta.

– Ce simptome aveți? De unde ne sunați? Cum vă numiți?

– George mă numesc, vă sun din București. Mă doare… de coronavirus

– Hai că o să te doară în 20 de minute.

– Am glumit, să moară ce am mai scump, nu mă mai doare nimic. Nu mă mai doare nimic am zis”, a fost conversația dintre tânărul din București și operatoarea de la 112.

Și amenzile pentru apelurile false la 112 ar trebui mărite, tocmai pentru ca acești cretini să se gândească de două ori înainte de a folosi telefonul, așa cum cer și cei care au postat clipul video pe Faceboo, pe pagina ”Polițiștii au umor”.

”În caz că nu știați, multe dintre apelurile 112 arată cam așa…Acum gândiți-vă cam ce nervi trebuie să ai ca operator STS, dispecer 112 și cam câți oameni realmente disperați, care au într-adevăr o urgență, așteaptă pe linia ocupată, pentru că astfel de indivizi să facă astfel de ‘glume’.

Amenzile sunt prea mici pentru astfel de fapte. Avem legi prea permisive, iar colectarea banilor proveniți din sancțiuni este minimă spre egală cu zero”, este mesajul de pe Facebook

Leave a Comment