Arafat: Metrorex să găsească soluții să nu fie aglomerație majoră la metrou

08 Mar 2020 | scris de Anita Raicu

Metrorex ar trebui să prezinte cu soluții ca să nu se producă aglomerările de călători la orele de vârf, a solicitat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în contextul măsurilor anunțate contra răspândirii coronavirusului.

Arafat: Metrorex să găsească soluții să nu fie aglomerație majoră la metrou

”Sunt aspecte pe care nu putem să le controlăm complet. Clar, dacă este lume într-o stație de metrou și așteaptă, cel mai bine este să se organizeze aceste lucruri și să nu fie o aglomerație majoră, poate cei de la metrou trebuie să găsească niște soluții în acest sens”, a declarat Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență le-a recomandat oamenilor să stea relativ departe unii de ceilalți.

”Iar acolo unde sunt persoane multe, cel puțin să încerce să se îndepărteze, să nu fie aproape unul de celălalt. Măsurile pot să fie crescute totuși la nevoie. La acest moment, s-au luat măsurile pe care le-am zis despre adunările publice, private.

Nu intrăm încă în alte domenii și alte situații. Acum, considerăm că asta este suficient pentru a limita răspândirea până la un nivel. Dacă se impun alte măsuri, vor fi decise la momentul respectiv”, a completat Arafat


CLICK - Follow us on Google News