3dots.ro

Argeș. Intervenție a mascaților pentru a opri o partidă de amor în secția de poliție

Argeș. Intervenție a mascaților pentru a opri o partidă de amor în secția de poliție

Stăpânindu-și cu greu hormonii, o agentă de poliție și șeful de post dintr-o comună din județul Argeș au rămas peste program în secție și au fost prinși ”în plină acțiune” de soțul femeii.

Bănuind că este înșelat, soțul agentei de poliție, militar de profesie,  a urmărit-o și chiar a filmat dovada adulterului.

Amantul era nimeni altul decât chiar șeful femeii, angajat la Postul de Poliţie Schitu Goleşti. Bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi fost, în trecut, și președinte județean al Sindicatului Europol, potrivit Observatornews.

Soțul polițistei a dorit să îi confrunte pe cei doi, dar nevasta și șeful său s-au baricadat în biroul unde făceau dragoste.

Negăsind o altă metodă de-a rezolva situația, omul a cerut ajutor…la 112.

”La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces”, a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.

Nici colegii polițiști nu au reușit să îi convingă să deschidă ușa, așa că a fost nevoie de intervenția mascaților. Trupele speciale au dat buzna şi au ţipat la ei: ”Atenţie, avem glonţ pe ţeavă!”

Motivul pentru care femeia l-ar fi convins pe șeful său să încuie ușa a fost că aceasta a susținut faptul că soțul ei ar putea deveni agresiv. Ea s-ar fi temut, cu atât mai mult cu cât omul are acces la armament. Intervenţia mascaţilor nu ar apărea pe fişa de intervenţia din respectiva noapte.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, șeful de post şi subalterna fiind cercetaţi disciplinar de superiorii lor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs