Asistentă la Boli Infecțioase, hărţuită de vecini: «Mi-au aruncat clor pe uşa apartamentului, m-au dat afară din magazin...»

02 Apr 2020 | scris de Anita Raicu

O altă întâmplare petrecută în aceste zile mai tulburi ca niciodată din existența noastră dezvăluie încă o față ascunsă a lumii, ignorantă, ilogică, irațională și mai primitivă decât în alte perioade istorice mai grele...

Asistentă la Boli Infecțioase, hărţuită de vecini: «Mi-au aruncat clor pe uşa apartamentului, m-au dat afară din magazin...»

O asistentă medicală povestește pe pagina sa de Facebook cum faptul că lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați a declanșat o atitudine ostilă din partea vecinilor săi de bloc, pe care credea că-i cunoaște având în vedere faptul că locuia alături de ei de peste 20 de ani.

Mirela Moga Pal, o asistentă care se află alături de colegii săi în prima linie de luptă împotriva afecțiunilor produse de Covid 19 spune că este pur și simplu hărțuită de vecinii săi de bloc, pentru care a devenit o paria doar pentru că lucrează în Sănătate.

”Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi.

Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului... Mi-au trimis poliţia acasă... M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase.!!!! Ce să înţeleg.... E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe pagina ei de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News