Eliberat de două luni din pușcărie, atac brutal asupra unei tinere în scara unui bloc - video

19 Nov 2018

În normele corectitudinii politice, pușcăriașii ar trebui să beneficieze de condiții demne de detetenție. În România, lucrul acesta ar presupune să fie încarcerați în condiții mai bune decât

Eliberat de numai două luni din pușcărie, unde executa o pedeapsă pentru tâlhărie, un nenorocit pe numele lui Nicolae Drăgoi, din Alba Iulia, a atacat în mod absolut animalic o tânără care aștepta liftul.

Animalul intră în scara blocului alături de tânără și de un cuplu care căra bagaje, prefăcându-se că își leagă șireturile la un moment dat. Tânăra, politicoasă, permite cuplului să urce primul în lift. În spatele său, tâlharul își pregătea atacul mișelesc.

Simțind că persoana din spatele său încearcă să intre într-un unghi în care nu i-ar fi putut vedea mișcările, tânăra se întoarce. Din nefericire pentru ea, exact în acel moment animalul îi aplică o lovitură care o doboară la pământ.

În imaginile înregistrate de camera de supraveghere montată în scara blocului se observă că tâlharul se repede asupra victimei, o deposedează de telefon și caută alte lucruri de valoare.

Din datele furnizate de cel care a postat clipul video, atacul a avut loc sâmbătă, 17 noiembrie, în jurul orei 18.00.
 
Eliberat de două luni din Penitenciarul Aiud, agresorul a fost reținut de poliție în cursul acestei seri și va fi dus la sediul IJP Alba pentru audieri.

Încă o dată trebuie atrasă atenția femeilor sau persoanelor mai în vârstă să nu pătrundă în scara blocului cu persoane necunoscute, cu înfățișare dubioasă.

În privința detenției, e clar că în anumite cazuri nu există absolut nicio modalitate prin care pot fi reeducate animale de felul celui care a agresat tânăra din Alba Iulia, și nu ar trebui să ne intereseze absolut deloc condițiile în care își petrec pedeapsa după gratii, care sperăm și în acest caz să fie cât mai lungă.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

SHARE