3dots.ro

Austria. Poliția caută un șofer de TIR român sau polonez care, după accidentul provocat, a lăsat o șoferiță încarcerată și a fugit

Austria. Poliția caută un șofer de TIR român sau polonez care, după accidentul provocat, a lăsat o șoferiță încarcerată și a fugit

La trei zile după producerea unui accident în care o femeie a fost la un pas să-și piardă viața, polițiștii austrieci sunt încă în căutarea șoferului de TIR care l-a provocat, scrie Krone. E posibil să fie un camionagiu român sau polonez, afirmă polițiștii. 

Accidentul, neobișnuit și spectaculos, s-a produs în seara zilei de marți, în Unterland-ul tirolez, în apropiere de Thiersee (districtul Kufstein).

Un camion aflat pe sensul de urcare al drumului, într-o curbă, a virat neobișnuit de mult spre marginea șoselei, intrând pe sensul opus.

Venind din sens contrar, pentru a evita coliziunea cu camionul, șoferița unui autovehicul de mici dimensiuni a pus mașina în mașarier și a dat înapoi câțiva metri.

Din păcate mașina șoferiței a depășit marginea drumului și a căzut 50 de metri pe un terasament abrupt, în pădure. Mașina s-a oprit pe plafon, femeia a rămas prinsă în epavă, iar șoferul camionului a fugit.

Șoferița a putut să-și folosească telefonul mobil și să-și alerteze fiica, iar aceasta a anunțat poliția.

Pompierii s-au deplasat la locul accidentului cu trei autovehicule și 25 de oameni, iar echipa de salvare cu două autoturisme și un total de nouă persoane.

Între timp, polițiștii îl caută în continuare pe șoferul de camion care a provocat accidentu.

”Trebuie să fi fost un camion polonez sau românesc. Potrivit martorilor, șoferul s-a oprit după locul accidentului și a aprins luminile de avarie. Apoi a mers mai departe. Este greu de imaginat că nu observase accidentul”, a declarat un polițist pentru publicația austriacă .

”Din păcate, nu avem o descriere mai detaliată a camionului. Nici nu este clar dacă avea semiremorcă sau remorcă”, a mai afirmat polițistul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs