3dots.ro

Avocatul lui Mario Iorgulescu: ”Victima era de 10 ori mai drogată. Mario a fost linșat mediatic, nici măcar nu a fost vinovat de accident”

Avocatul lui Mario Iorgulescu: ”Victima era de 10 ori mai drogată. Mario a fost linșat mediatic, nici măcar nu a fost vinovat de accident”

Virgil Boglea, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, susține că victima accidentului din 7 septembrie 2019, produs de clientul său, ”era de 10 ori mai drogată” și că ”practic, nici nu a fost vina lui Mario în producerea accidentului”.

Luni, 11 septembrie 2023, la Curtea de Apel din București s-a încheiat procesul în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru provocarea unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața. Tribunalul București l-a condamnat în primă instanță pe Iorgulescu la 15 ani și 8 luni de închisoare. Verdictul Curții de Apel, definitiv, urmează să fie comunicat pe 11 octombrie 2023.

La ultima înfățisare în fața instanței, avocații lui Mario Iorgulescu au contestat acreditarea Spitalului Elias pentru prelevarea probelor de sânge și au cerut schimbarea încadrării din omor în ucidere din culpă.

La ieșire, un element nou în desfășurarea acestui proces, Gino Iorgulescu a transmis jurnaliștilor că „fiul meu nu s-a drogat. Cine spune asta minte”.

Virgil Boglea, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, prezintă o nouă versiune a faptelor, în care susține că victima a fost, de fapt, persoana implicată în accidentul petrecut în seara de 7 septembrie 2019 care era drogată, nu clientul său .

”Victima era de 10 ori mai drogată decât Mario. Era în Audi, nu în Dacia. S-au spus multe neadevăruri. Mario a fost linșat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici măcar de accident. Ceea ce s-a prezentat în acest caz a fost în fapt un linșaj mediatic. Nu este oarecum necorespunzător adevărului, ci întru totul necorespunzător adevărului.

Mario nu era drogat! Procurorii și judecătorii știau și asta e grav din perspectiva sistemului de justiție. O persoană poate fi considerată drogată, dacă analizele de sânge ar evidenția asta.

Există o expertiză extrajudiciară efectuată de un fost doctor la INML, specializat în rapoarte toxicologice, care după ce a studiat raportul a spus că tot ceea ce au relatat procurorii și judecătoarea de pe fond este nereal.

Lui Mario Iorgulescu, acea cantitate de substanță i s-ar fi găsit numai în urină, nu și în sânge! Au fost prelevate si probe din sânge, dar s-au găsit numai în urină! Nu se putea găsi numai în urină decât dacă proba ar fi fost contaminată.

Aici apar suspiciunile că acest proces a fost o manoperă brutală de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu”, a susținut Virgil Boglea la Sport Total FM.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU