3dots.ro

Un copil de 11 ani din Cluj a murit, după ce s-a înecat cu un capac în timp ce îşi umfla roata de la bicicletă

Un copil de 11 ani din Cluj a murit, după ce s-a înecat cu un capac în timp ce îşi umfla roata de la bicicletă

Un copil de 11 ani a murit, după ce, într-o clipă de neatenţie, a înghiţit capacul de la valva roţii de la bicicletă. Obiectul a ajuns în plămâni şi, chiar dacă băiatul a fost operat imediat, el nu a mai putut fi salvat.

Băiatul încerca să-și umfle roata de la bicicletă

Incidentul s-a petrecut în comuna Bobâlna din județul Cluj, în urmă cu câteva zile. Băiatul de 11 ani încerca să-și umfle roata la bicicletă și ținea între buzecăpăcelul de la valva cauciucului. Într-o clipă de neatenție, el a aspirat obiectul și a intrat imediat în șoc respirator.

Tatăl acestuia i-a acordat primul ajutor, iar ulterior băiatul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj, unde a fost operat și medicii au reușit să-i scoată obiectul din plămâni.

A intrat în moarte cerebrală și organismul a cedat

Din păcate, băiatul a intrat în moarte cerebrală, iar la câteva zile distanță după operație, organismul său a cedat și medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Toată lumea din comunitatea clujeană Bobâlna este şocată de acest eveniment tragic care readuce în prim plan lipsa pregătirii pentru primul ajutor medical atunci când este cazul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs