Lorena Balaci: «Cum să cataloghezi un om care fură de pe un mormânt un brăduț artificial de 20 de lei și câteva globuri?»

29 Dec 2018

Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat chiar în perioada Crăciunului, a dezvăluit fiica fostului mare jucător, Lorena.

Conform Lorenei Balaci, de pe mormântul fostului mare jucător de fotbal au dispărut un brăduț artificial și mai multe globuri, care au fost aduse în Ajunul Crăciunului, informează Digi Sport.

"Cum să cataloghezi un om care fură de pe un mormânt un brăduț artificial de 20 de lei și câteva globuri de 10 lei? Cum să fii tolerant cu un astfel de om...? Cum să înțelegi raționamentul pentru care a făcut acest gest? Ok...furi mâncare, bani, bijuterii...sau mai știu eu ce...dar să furi un brăduț de plastic cu câteva globuri??", a scris de Lorena Balaci pe pagina sa de Facebook.

Ilie Balaci a decedat în acest an, pe 21 octombrie, la reşedinţa mamei sale din Craiova. Avea 62 de ani şi a evoluat, pe parcursul carierei sale de fotbalist, la Universitatea Craiova, Dinamo și FC Olt Scorniceşti.

SHARE