Bănel Nicoliţă, destin tragic: Falit, a pierdut milioanele câştigate din fotbal şi a fugit din ţară 

26 Oct 2021 | scris de Cristina Romanescu

Bănel Nicoliţă a fost un exemplu al sportivului mai puţin talentat, fără abilități tehnice deosebite, dar care s-a ridicat şi a ajuns să fie apreciat datorită muncii, a efortului depus în terenul de joc.

Bănel Nicoliţă, destin tragic: Falit, a pierdut milioanele câştigate din fotbal şi a fugit din ţară 

Statistisca este elocventă: aproape în fiecare partidă în care a fost prezent pe teren, fotbalistul Bănel Nicoliță a alergat peste 12 kilometri, de-a lungul unui meci întreg.

Doar prin seriozitate şi perseverenţă, Nicoliţă a ajuns la un nivel pe care nu l-au atins alţi jucători români mult mai talentaţi decât el: a adunat 37 de selecţii în echipa naţională, a jucat la Euro 2008 şi a evoluat în campionatul francez, la două formaţii cunoscute, St. Etienne şi Nantes.

Din păcate pentru Nicoliţă, se pare că a pierdut toată averea pe care a strâns-o din fotbal, la doar 36 de ani! Cel puţin, aşa scrie Fanatik...

Potrivit site-ului amintit, Nicoliţă nu doar că ar fi rămas fără bani, dar, într-o încercare de a supravieţui, de a-şi reveni financiar, s-ar fi împrumutat cu sume mari, de până la 100.000 de euro de la cămătari.

Ajungând în imposibilitate de a returna împrumutul,  se pare că Nicoliţă ar fi luat decizia să fugă din ţară și s-ar fi dus în Statele Unite, de unde ar fi trecut graniţa, în mod ilegal, în Mexic, unde s-ar afla acum.

La decăderea lui Nicoliţă ar fi contribuit, printre altele, şi o investiţie neinspirată în CS Făurei, formaţie din liga a 3-a. Vorbim de o investiţie de 300.000 de euro în echipa oraşului unde s-a născut Bănel.

Fanatik mai scrie că, până să-l falimenteze, această investiţie ar fi contribuit la divorţul lui Nicoliţă de Cristina, alături de care are două fete.


CLICK - Follow us on Google News