Măgurele. Bărbat, împușcat mortal în stradă

06 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

O femeie din Măgurele a auzit, în această dimineață, două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient. Echipajele de intervenție au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează cercetări la fața locului.

  • Măgurele. Bărbat, împușcat mortal în stradă

”În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care au constatat decesul bărbatului prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

”În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai arată Poliția Ilfov.

Conform primelor informații, se pare că bărbatul a primit un telefon și a fost chemat să iasă din casă, la poartă, acolo unde era așteptat de o mașină cu numere de Dâmbovița. El a fost împușcat cu două focuri de armă și a murit. Conform România TV, se pare că mobilul crimei ar fi gelozia.

SHARE