Brașov. Un bărbat s-ar fi sinucis aruncându-se de la etajul zece, în brațe cu fiica de 3 luni

30 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Echipajele SMURD au fost mobilizate în dimineaţa zilei de joi, 30 ianuarie, în preajma unui bloc de 10 etaje de pe strada Carpaţilor, din cartierul Sunnyville, din Braşov.

Brașov. Un bărbat s-ar fi sinucis aruncându-se de la etajul zece, în brațe cu fiica de 3 luni

"Un bărbat, în vârstă de 37 ani, împreună cu fiica sa, în vârstă de 3 luni şi jumătate, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc situat pe str. Carpaţilor din mun. Braşov.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat faptul că aceştia au suferit leziuni incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii  efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului", precizează subcomisarul de politie Ivan Alina Maria, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov

Potrivit primelor informații din cadrul cercetărilor demarate pentru a descoperi împrejurările în care s-a produs tragedia, bărbatul ar fi vrut să se sinucidă şi a luat-o cu el şi pe fiica sa.

Cei doi au fost găsiţi fără suflare pe asfalt de câţiva muncitori care lucrau la un şantier din apropierea blocului.

"Am ieşit din şantier să îl încărcăm pe trailer şi când am ajuns aici am rămas fără motorină. Nu am ştiut ce s-a întâmplat, pentru că face zgomot şi...Băieţii care măturau drumul în spatele meu au auzit un zgomot în momentul în care am trecut eu. Şi când s-au dus la vale au găsit persoana pe jos. Sărise de sus. A căzut pe o maşină şi mi-a atins puţin şi excavatorul. Eu nu am putut să mă uit...", a povestit unul dintre muncitori.

În apartament, poliţiştii au descoperit o femeie în stare de şoc, dar şi o fetiţă de trei ani. Cei doi soţi lucrau în domeniul IT şi aveau împreună două fetiţe. 

Tatăl bărbatului este îngrozit şi nu îşi poate explica ce ar fi putut duce la această tragedie, iar vecinii spun că în urmă cu doar câteva zile agenţi de la poliţia Braşov l-ar fi căutat pe bărbat. 

Poliţiştii braşoveni au deschis o anchetă în aceast caz şi cercetează cauzele care au dus la producerea nenorocirii. Dosarul a fost preluat de Pachetul de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie. 


CLICK - Follow us on Google News