Argeș. Un bărbat care şi-a violat fiica de 6 ani, lăsat în libertate de judecători

Un bărbat din Argeş, care şi-a violat fiica de 6 ani, lăsat în libertate de judecători Un bărbat din Argeş, care şi-a violat fetiţa în vârstă de doar 6 ani în urmă cu un an, a fost condamnat cu suspendare de magistraţii Judecătoriei Piteşti.

Sentinţa nu este definitivă, iar procurorii au făcut apel, notează cotidianul Adevărul.

În noiembrie 2019, Antonio Stoica a profitat de absenţa soţiei de acasă, plecată la muncă în alt judeţ, şi şi-a abuzat sexual propria fiică, în vârstă de doar 6 ani.

După ce mama a revenit acasă, după două luni, fetiţa i-a povestit cele întâmplate, iar femeia a sesizat poliţia.

Bărbatul a negat totul la început, însă ulterior şi-a recunoscut faptele şi a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de câteva luni de Judecătoria Piteşti.

După legi doar de ei știute, magistraţi din cadrul Judecătoriei Piteşti l-au condamnat pe Antonio Stoica la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce în noiembrie 2019 acesta şi-a violat fiica în vârstă de doar 6 ani. 

În plus, judecătorii au respins, pe 3 iunie, cererea Poliţiei Argeş de înlocuire a controlului judiciar cu arest preventiv. Sentința a fost, de asemenea atacată de procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti.

Cu siguranță faptul că și acești magistrați vor beneficia de pensii speciale, pentru că CCR tocmai a statuat că aceste nu sunt privilegii, ci drepturi, este și rezultatul unor astfel de sentințe, pe care legea le poate argumenta, dar rațiunea, niciodată.