3dots.ro

Bărbatul ucis în bătaie pe stradă, lângă parcul Crângași din Capitală, încerca să apere două fete. Tinerii suspectați de crimă au 16 și 20 de ani

Bărbatul ucis în bătaie pe stradă, lângă parcul Crângași din Capitală, încerca să apere două fete. Tinerii suspectați de crimă au 16 și 20 de ani

Din articol:

Un bărbat de 46 de ani a decedat, marţi seară, în urma unui conflict cu doi tineri, de 16 şi 20 de ani, în apropierea parcului Crângaşi din Capitală.

Scenele sângeroase s-au derulat sub ochii trecătorilor, pe Bulevardul Constructorilor, la doi pași de Parcul Crângași.

Între victimă și cei doi tineri ar fi izbucnit o altercație, care a degenerat rapid. Potrivit martorilor, bărbatul a fost urmărit de cei doi agresori încă din parc și până pe mijlocul șoselei, acolo unde s-ar fi împiedicat și a căzut și a fost lovită în zona capului cu bâte de lemn până când și a pierdut conștiența.

”L-au lovit și jos și după au fugit, au dispărut în parc pe acolo. Nu mai mișca deloc, începuse să se învinețească. Era înconjurat de oameni, câțiva de la Poliția Locală îi făceau respirație”, declară un martor.

Martorii au sunat disperați după ajutor, în timp ce omul, bătut, zăcea în mijlocul străzii. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute în șir, dar în zadar. Rănile suferite au fost grave și i-au adus moartea.

Scandalul care a dus la crimă ar fi pornit de la nepoata bărbatului ucis, pe care suspecții o cunoșteau.

”Deci copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță și copilul a alergat tot Parcul Crângași. Din cauza la o fată, din cauza nepoatei. A luat un par de la copac și i-a dat în cap. Ală i-a bagat mâna în gât lui nepotă-miu. Dacă i-a bagat mâna în gât ce era să facă copilul minor? Ei s-au aparat. Autoapărare, logic!”, a declarat o rudă a persoanei decedate.

Polițiștii au pornit în căutarea suspecților, care, după atac, au reușit să se faca nevăzuți. Indivizii, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, au fost încătușați după aproape două ore.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs