Un bârlădean nu mai vrea să plătească apa de la robinet pentru că se face sex în barajului ce alimentează oraşul

Autor:

Data:

Un bârlădean nu mai vrea să plătească apa de la robinet pentru că se face sex în barajului ce alimentează oraşul

Un bărbat în etate din Bârlad a mers în audienţă la primarul municipiului,  Dumitru Boros, solicitând să îi fie întreruptă alimentarea cu apă.

Întrebat de edil despre motivul care l-a făcut să ia decizia de a nu mai folosi apa de la robinete, cetățeanul a invocat faptul că în apa Barajului Râpa Galbenă, care alimentează municipiul Bârlad, cuplurile fac sex.

Bătrânul a mai spus că de când a văzut cu ochii lui scenele erotice petrecute chiar în apa cu care este alimentat oraşul nu a mai deschis robinetele din casă. El a mai spus că s-a obișnuit să folosească apa de ploaie, care, după propria opinie ”este mult mai curată decât aia de la robinet în care au făcut unii sex”.

Primarul Bârladului a încercat să îi explice că apa ce provine de la Barajul Râpa Galbenă trece prin staţii de epurare, de clorinare, că sunt îndepãrtate impurităţtile, evident, fără succes!

”Domnule, ce-am văzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge! Vreau să nu mai plătesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau să plătesc, nimic!”, ar fi spus bârlădeanul revoltat în timpul audienţei.

Văzând că nu reuşeşte să îl înduplece, primarul l-a îndemnat pe bărbat să se adreseze furnizorului de apă cu o cerere de debranşare de la sistemul de alimentare cu apă.

La finalul audienţei, bârlădeanul a solicitat primarului să pună poliţiştii locali să băzească Barajul Râpa Galbenă, pentru a nu mai permite cuplurilor să facă sex în apa pe care o beau bârlădenii.

Leave a Comment