Un bârlădean nu mai vrea să plătească apa de la robinet pentru că se face sex în barajului ce alimentează oraşul

Un bârlădean nu mai vrea să plătească apa de la robinet pentru că se face sex în barajului ce alimentează oraşul

Un bărbat în etate din Bârlad a mers în audienţă la primarul municipiului,  Dumitru Boros, solicitând să îi fie întreruptă alimentarea cu apă.

Întrebat de edil despre motivul care l-a făcut să ia decizia de a nu mai folosi apa de la robinete, cetățeanul a invocat faptul că în apa Barajului Râpa Galbenă, care alimentează municipiul Bârlad, cuplurile fac sex.

Bătrânul a mai spus că de când a văzut cu ochii lui scenele erotice petrecute chiar în apa cu care este alimentat oraşul nu a mai deschis robinetele din casă. El a mai spus că s-a obișnuit să folosească apa de ploaie, care, după propria opinie ”este mult mai curată decât aia de la robinet în care au făcut unii sex”.

Primarul Bârladului a încercat să îi explice că apa ce provine de la Barajul Râpa Galbenă trece prin staţii de epurare, de clorinare, că sunt îndepãrtate impurităţtile, evident, fără succes!

”Domnule, ce-am văzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge! Vreau să nu mai plătesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau să plătesc, nimic!”, ar fi spus bârlădeanul revoltat în timpul audienţei.

Văzând că nu reuşeşte să îl înduplece, primarul l-a îndemnat pe bărbat să se adreseze furnizorului de apă cu o cerere de debranşare de la sistemul de alimentare cu apă.

La finalul audienţei, bârlădeanul a solicitat primarului să pună poliţiştii locali să băzească Barajul Râpa Galbenă, pentru a nu mai permite cuplurilor să facă sex în apa pe care o beau bârlădenii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU