3dots.ro

Imaginile încăierării dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf – video

Imaginile încăierării dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf – video

Din articol:

Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Anamaria Prodan, au ajuns în seara zilei de vineri, 23 septembrie, la Secția de Poliție din Snagov, polițiștii cercetând împrejurările în care s-a iscat scandalul dintre cei doi.

Reghecampf a ajuns vineri la vila din Snagov pentru a-și vedea fiul său, Bebeto. Conform instanței – printr-o ordonanță președințială irevocabilă – până la soluționarea divorțului, el are dreptul de a-și vedea copilul în cel de-al doilea weekend din lună și în ultimul.

Cu această ocazie, Reghecampf i-ar fi cerut explicații Anamariei Prodan pentru faptul că aceasta le-ar fi trimis mesaje sutelor de invitați la botezul fiului antrenorului cu Corina Caciuc, programat duminică, 25 septembrie, în care tehnicianul era denigrat.

Prodan susține că a fost îmbrâncită de fostul soț, în timp ce Reghecampf a făcut plângere că a fost pălmuit, el având și urme de violență la nivelul feței, potrivit IPJ Ilfov. Polițiștii vor emite ordine de protecții provizorii, pentru amândoi.

Laurențiu Reghecampf intenționează să mai depună o plângere pe numele fostei soții, pentru nerespectarea notărârii judecătorești.

”Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu.

Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Reghecampf pentru Gândul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs