Bătaie în Parlamentul României! Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit, ”în mod golănesc”, cu genunchiul în față

Bătaie în Parlamentul României! Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că la lovit, ”în mod golănesc”, cu genunchiul în față

Pentru că, din ce în ce mai des, într-o dispută cuvintele și rațiunea nu mai sunt suficiente, în Parlamentul României deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu, deputat neafiliat, fost PNL că l-a agresat fizic, lovindu-l ”în mod golănesc” cu genunchiul în nas.

”Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată.

I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași.

A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen”, a spus Roman.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului.

Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a precizat deputatul Florin Roman, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Ciucă, lider PNL și președinte al Senatului a condamnat atacul.

”Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor.

Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație”, a spus Nicolae Ciucă

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories