Octogenară, păcălită că va defila pe podium la Paris și Dubai. A plătit 40.000 de euro – video

Autor:

Data:

O octogenară din București a plătit 40.000 de euro unor persoane care au încântat-o promițându-i că îi vor construi o carieră de fotomodel și va defila pe podiumuri la Paris și Dubai.

Bătrâna a fost abordată pe stradă de o femeie care a complimentat-o pentru felul în care arată și care i-a spus că i-ar putea deschide calea de a deveni protagonista unor reclame la produse cosmetice.

”Doamnă, sunteți foarte fotogenică, noi facem reclame pentru produse cosmetice. Vreți să mergeți cu noi, să faceți niște fotografii?”, i-a spus individa care a abordat-o pe stradă, după ce i-a făcut niște poze.

I s-a propus să meargă apoi la un studio foto, iar pensionara simțea cum prindea contur o dorință neîmplinită pe care o avea încă din tinerețe.

Din acest punct până la o țeapă de zile mari a mai fost doar un pas, conform Știrile TVR.

Nu după mult timp, reprezentanta așa-zisei agenții de modeling a aflat că bătrâna are 40.000 de euro, bani pe care îi primise în urma unei exproprieri din județul Constanța.

Acela a fost momentul în care escroaca a început să profite de naivitatea batrânei și i-a cerut diverse sume de bani.

”Odată 16.000 de lei, odată 27.000 de lei, pe urmă se axase pe 16.000. În decembrie i-am dat 16.000 de lei și în ianuarie mi-a cerut încă 16.000 de lei și zicea că sunt contractele și hainele care ți s-au dat și cutare și eu atunci am zis: Băi, asta e escroacă, nu-i mai da. În fotografii sunt rochii lucrate în casă.

Deci hainele din fotografii vă aparțin? 

Îmi aparțin”, a povestit femeia păcălită, care a sesizat poliția.

Escroaca a fost prinsă în flagrant în timp ce primea aproape 15.000 de lei de la bătrână.

Ați crezut că, într-adevăr, veți ajunge în Paris și în Dubai? 

”La început am zis că poate e o treabă că lumea. Zic, uite, văd Parisul. Și chiar le-am zis vecinilor că s-ar putea să plec la Paris sau Dubai și cu treaba asta noi tot timpul am râs”, a mai povestit femeia pentru sursa citată.

Pentru a recupera banii pe care femeia de 80 de ani i-a pierdut, anchetatorii au pus sechestru pe apartamentul escroacei și au plasat-o sub control judiciar timp de 60 de zile.

Leave a Comment