Berbeceanu vs Ciutacu. «Ai uitat, fă, când pişai ochii?» / «Nu vii să mă și bați?»

07 Mar 2020 | scris de Monica Pavelescu

Modul în care Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţul Alba, a ținut să răspundă atacurilor lansate de jurnalistul Victor Ciutacu, golănesc, lipsit de orice urmă de decență, nu poate fi expresia unui reprezentant al statului român.

Berbeceanu vs Ciutacu. «Ai uitat, fă, când pişai ochii?» / «Nu vii să mă și bați?»

Orice stat din lumea asta nu este altceva decât o expresie a celor care îl reprezintă, iar în acest context, schimbul de replici în care s-a implicat Traian Berbeceanu, îl descalifică complet pentru ocuparea postului de consilier al ministrului de Interne.

Cu siguranță, Berbeceanu s-a simțit atacat de declarațiile lui Ciutacu, dar înainte de a răbufni într-un stil grobian, ar fi trebuit să ceară avizul celui pe care îl consiliază, ministrul de Interne, Marcel Vela, a cărui imagine o alterează din plin prin manifestarea avută.

Desigur, Traian Berbeceanu are posibilitatea de a-și continua războiul cu Victor Ciutacu, dar fără ca persoana sa să fie asociată unei instituții a statului român. Așa ar fi de bun simț, dar mai există el în România? Demisia, domnule Berbeceanu?

”Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace?

Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri uşoare, mai fac excepţii.
Aşadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituţiei, ai uitat fă, când, în urmă cu puţini ani pişai ochii şi băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numeşti "o emisiune"? Plângeai cu sughiţuri şi muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecţi şi cât de oripilat eşti de nedreptatea care mi s-a făcut.

Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.

Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conştiinţă asemănătoare cu a ta.

Adevăraţii interlopi, aia care-ţi lasă ţie plata pe noptieră, au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie. Iar tu, damă tristă şi urâtă, ai continuat să-ţi încasezi simbria, din banii ciordiţi de vremelnicii tăi clienţi, interlopii.
Hai sictir, secătură!“, a scris Berbeceanu, pe contul lui de Facebook.

La scurt timp, Ciutacu a răspuns acestui atac, tot pe Facebook.

”Nu s-a rugat nimeni de tine niciodata, inculpatule pentru coruptie. Publica, stirbule, mesajele alea, vierme de gunoi, daca ai sange. Iti dau link, daca vrei, cu textul meu despre existenta ta publica. Daca insisti, umblu si la arhiva de mesaje cu nevasta-ta, agramatule.

Esti un inalt functionar public, platit din banii nostri, trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat. Explica public cum e sa iei o masina noua la schimb cu una veche de la interlopi si, de rusine, sa-ti dea aia si diferenta de bani. Care in orice lume normala trebuia sa fie platita in sensul invers.

Sigur, intr-o lume normala, tu trebuia sa fii pe tura la spalat wc-uri intr-o puscarie de maxima siguranta, nu in buricul targului, cu masina la scara. Dar traim in tara unde grupurile infractionale organizate stau la masa guvernului.Iar bugetarii ii injura pe aia care le platesc lefurile.

Ia zi, ai certificat ORNISS, papusel? Te-a rezolvat printesa Mediasului si aici? Esti achitat pe fond? Te-a scos Campul Tactic? Daca se schimba regimul, iti iei intre 5 si 7 ani fara agravante. Daca nu, o sa crapi de ficat formolizat. Cu interlopii ai trait, ca ei te exprimi. Esti o flegma verde la scara istoriei.
P.S. Nu vii sa ma si bati?”, a scris Ciutacu, pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News