Vloggeriţa Bianca Adam, bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar - video

05 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Bianca Adam, cunoscută în mediul online ca Tequila, este unul din cei mai populari vloggeri români, cu peste 1,6 milioane de abonaţi pe YouTube.

Vloggeriţa Bianca Adam, bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar - video

Ea relatează pe canalul său de YouTube cum a devenit victima unui dezvoltator imobiliar, pentru un motiv absolut derizoriu, despe cum după ce a fost agresată pe stradă, nimeni nu a vrut să o ajute, deşi era rănită.

Incidentul violent s-a petrecut în apropierea blocului în care locuiește și a fost generat, ca în destule alte cazuri similare, de modul în care vloggerița și-a parcat mașina, în apropierea unei clădiri deținute de agresor.

Tânăra povesteşte cum au degenerat lucrurile după ce persoana care a contactat-o să îşi mute maşina a devenit violentă şi i-a smuls din mână telefonul cu care filma.

"A ieşit, direct, foarte pornit pe noi şi ne-a zis ceva în genul: Nu vezi că mi-aţi rupt marmura, aşa se parchează?....Mi se pare puţin imposibil să fi trecut eu cu maşina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu", povestește Bianca Adam pe vlogul său.

Discuția, și așa violentă verbal, a degenerat după ce individul care o chemase să îşi mute maşina s-a enervat că este filmat. El i-a luat telefonul din mână şi l-a aruncat, lovindu-l în cap pe prietenul Biancăi.

"Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii....şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui", a mai precizat vloggeriţa.

Şi mai traumatizant pentru Bianca Adam a fost faptul că oamenii la care a apelat să o ajute nici nu au vrut să o bage în seamă. Nimeni nu i-a dat un telefon să sune la poliţie, ba chiar mai mult, i-au spus să iasă afară.

"Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în faţa poliţiei a fost din nou, încă o următoare traumă. M-a panicat reacţia lui şi a prietenilor lui care m-au ameninţat de faţă cu poliţia".


CLICK - Follow us on Google News