3dots.ro

Un muncitor a murit după ce instalația electrică din canalul la care lucra a luat foc, lângă Biblioteca Centrală Universitară – video

Un muncitor a murit după ce instalația electrică din canalul la care lucra a luat foc, lângă Biblioteca Centrală Universitară – video

Din articol:

Un incendiu a izbucnit în centrul Capitalei, lângă sediul Bibliotecii Centrale Universitare. Un muncitor și-a pierdut viața după ce instalația electrică din canalul la care lucra a luat foc.

Din primele informaţii, bărbatul care a decedat avea 50 de ani. Acesta a fost surprins într-un incendiu în timp ce lucra într-un canal la o instalaţie electrică, pe strada Rosetti din Capitală.

"Un bărbat care efectua lucrări la sistemul electric dintr-un canal, aflat pe strada Rosetti din București, a fost surprins de un incendiu puternic.

La fața locului, invervin pompierii de la Detașamentul ”Mihai Vodă” cu două autospeciale de stingere și 3 ambulanțe SMURD", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

O a doua victimă este un bărbat de 44 de ani, care a fost transportat la Spitalul Floreasca cu atac de panică.

Din primele informaţii, incendiul a izbucnit în timpul unor reparații pe care angajaţii companiei Electrica le făceau la fața locului. Traficul în zonă a fost restricţionat.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs