3dots.ro

Bistriţa-Năsăud. Un bărbat, găsit fără viață, încuiat într-o maşină parcată, pe locul din dreapta

Bistriţa-Năsăud. Un bărbat, găsit fără viață, încuiat într-o maşină parcată, pe locul din dreapta

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost găsit fără viață, într-o mașină parcată în spatele clădirii în care se află trei instituții medicale din Bistrița: Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Direcția de Sănătate Publică și secția de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Bărbatul se afla pe scaunul din dreapta al mașinii,  un BMW de culoare neagră, iar autorităţile au intervenit după ce mai mulţi trecători au sunat la 112.

.Cheile mașinii se aflau pe scaunul șoferului, dar autoturismul era încuiat.

Echipajele de intervenţie au spart uşa maşinii, după care au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar nu s-a mai putut face nimic, constatându-se decesul.

Martori aflați în zonă le-au relatat polițiștilor că l-au văzut pe bărbatul din mașină încă de dimineață, de la ora 7:00, dar au crezut că doarme și nu l-au deranjat.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanţele în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Bistrița o persoană se află în stare de inconștiență.

La fața locului, în interiorul unui autoturism, parcat în apropierea unui imobil, a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Bistrița care, din nefericire, era decedat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Totodată, în cauză va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs