3dots.ro

Un bloc din Sectorul 4 a fost reabilitat, nemulţumește prin modul în care arată clădirea: «Un design lipsit de bun gust»

Un bloc din Sectorul 4 a fost reabilitat, nemulţumește prin modul în care arată clădirea: «Un design lipsit de bun gust»

Din articol:

”Punem un pic de culoare în tot ceea ce facem…”, spune primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, exemplificându-și vorbele cu imagini ale unui bloc, înainte și după lucrările de ”înfrumuseţare urbană prin artă murală” pe care le-a suferit…

Din păcate pentru primar, sunt destul de puțini cei care apreciază realizarea, oamenii nu par deloc încântaţi de noua înfăţişare a clădirii, considerând aspectul acesteia este unul lipsit de bun gust.

”Stimate domnule Primar Băluţă, deşi, în principiu, gusturile nu se discută, totuşi ele ar trebui educate! Prea multe culori aglomerate la un loc au ca rezultat un amalgam obositor”, comentează un domn.

”Domnule primar, imi permit sa va spun ca acest design este lipsit de bun gust. Nu este o gradinita, ci un bloc de apartamente. Regret ca banii nostri s-au dus pe asa ceva”, spune o doamnă în comentariile postării.

”Ma bucur ca stau într-un sector tip grădiniţa. Acum serios, de unde s-au inspirat cei care au ales culorile?”, transmite o altă persoană.

Primăria Sectorului 4 a anunţat pe SICAP licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală, vizând încheierea unui acord-cadru cu o durată de trei ani, la o valoare totală estimată de 4 milioane de lei. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 666.957 lei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs