Bobonete, surprins de tornada din Grecia: Am fost la un pas să o mierlim. Ce să va mai spui? Nenorocire!

11 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

Actorul Mihai Bobonete, care se află în vacanţă în Grecia, a relatat pe pagina sa de Facebook că a fost prins în furtuna devastatoare a lovit peninsula Halkidiki reușind să evite o tragedie adăpostindu-se în ultima clipă.

  • Bobonete, surprins de tornada din Grecia: Am fost la un pas să o mierlim. Ce să va mai spui? Nenorocire!

În stilul caracteristic, Mihai Bobonete spune pe Facebook că a fost ”la un pas să o mierlească aflându-se la o terasă în momentul în care uraganul a lovit peninsula Halkidiki şi alte zone din nordul Greciei. 
 
”Ce să va mai spui? Nenorocire, aşa ceva am mai văzut cu ochii mei la Făcăieni prin 2000 şi puţin, când împreună cu finul meu am fost luaţi pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi.

Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terăsuca aia şi să vedem ce se aude, era ca un şuierat aşa... În ultima secundă ne-am ridicat şi ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuţi, acoperişuri smulse, garduri căzute, maşini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost... Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm…“, a povestit actorul din „Las Fierbinţi“ pe Facebook. 

Şase persoane şi-au pierdut viaţa ca urmare a fenomenelor meteo extreme, inclusiv doi cetăţeni români, o femeie şi un băiat de 8 ani, care au fost striviţi de acoperişul unui restaurant din Nea Plagia.

SHARE