Bodo, solistul trupei Proconsul, operat de urgență în urma unui infarct miocardic

05 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Bogdan Marin de la trupa Proconsul, cunoscut sub numele de Bodo a suferit un infarct miocardic și a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale la inimă.

Bodo, solistul trupei Proconsul, operat de urgență în urma unui infarct miocardic

Bodo a povestit că în urmă cu trei săptămâni a suferit un infarct miocardic acut, din cauza căruia a ajuns la spital, iar la două zile după internare, a fost operat de urgență.

Inițial, el a crezut că este vorba despre un reflux gastric și a luat pastile împotriva arsurilor gastrice, însă situația era mult mai gravă. Timp de două zile, a acuzat stări de vomă și dureri ale membrelor superioare, iar soția a fost cea care a decis că trebuie să meargă la spital.

I s-au montat trei stenturi, ulterior, iar organismul său a reacționat foarte bine, ceea ce a făcut să nu mai fie nevoie de o altă intervenție pentru montarea celui de-al patrulea stent.

“M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi.

M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație.”, a declarat artistul.

Bodo a declarat că se simte bine și că se află acum în perioada de recuperare, iar pentru ca acest proces să fie mai rapid a renunțat la fumat, ceea ce produs un efect benefic asupra organismului său.


CLICK - Follow us on Google News