Noi informații despre moartea lui Bogdan Socol. Nu era singur

Autor:

Data:

Comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit la vârsta de 42 de ani, în circumstanțe tragice

Moartea subită a comentatorului Bogdan Socol, la numai 42 de ani, a șocat lumea sportului.

Jurnalistul a decedat vineri, în timpul unui antrenament. Inima jurnalistului a cedat în urma unui şoc hipotermic în timp ce înota în ape reci, considera că frigul este un factor benefic organismului..

Alina Ilioi-Mureşan, jurnalistă la A7TV, susține că Bogdan Socol nu înota pentru  prima dată când înota în lacul respectiv și că o mai fusese acolo chiar recent.

Ea mai afirmă că Bogdan Socol era însoțit și că persoana respectivă l-a scos din apă.

Jurnalista mai spune că resuscitarea i s-a făcut la fața locului, ”direct pe nisipul rece…“.

La rândul lui Dorin Chioțea, jurnalist TVR, a scris despre decesul lui Bogdan Socol, conclizionând că pasiunea i-a fost fatală:

”Pasiunea pentru înot în ape foarte reci i-a fost fatală. Se retrăsese definitiv din media in urmă cu câteva zile, profund dezamăgit de sistem. Era singurul capabil să țină un ritm sud-american, inconfundabil în branșă.

A debutat la TVR. A lăsat în urmă trei copii mici.Sunt fară cuvinte. Schimbasem multe impresii în timpul Cupei Mondiale din Qatar. Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Dorin Chioțea.

Bogdan Socol era căsătorit, avea trei copii și a făcut parte opt ani din echipa Digi Sport, unde a fost comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

De ceva vreme s-a retras din presă și s-a dedicat unui nou stil de viață prin care își călea corpul și care includea antrenamente efectuate în condiții extreme și anume înotul în ape înghețate.