3dots.ro

Bogdan Stamatoiu, redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, în stare gravă în urma unui accident rutier

Bogdan Stamatoiu, redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, în stare gravă în urma unui accident rutier

Redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor Bogdan Stamatoiu a fost implicat, miercuri, într-un grav accident rutier, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit, cu viteză, de un stâlp de înaltă tensiune.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcţia judeţului Călăraşi spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la faţa locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Ilfov.

Bogdan Stamatoiu este unul dintre redactorii șefi adjuncți de la Libertatea, alături de Dan Udrea, care au părăsit cotidianul în urma concedierilor făcute de Ringier, care l-au înlăturat de la conducerea editorială și pe Cătălin Tolontan.

Pe fondul acestor evenimente, o parte din media, citând surse apropiate anchetei deschise în acest caz, afirmă că accidentul în care a fost implicat Bogdan Stamatoiu ar fi unul produs ca urmare a unei intenții de suicid din partea fostului redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs