3dots.ro

Botoșani. Un bărbat și-a tăiat venele cu flexul, după ce, citind pe internet, a ajuns la concluzia că este bolnav de cancer

Botoșani. Un bărbat și-a tăiat venele cu flexul, după ce, citind pe internet, a ajuns la concluzia că este bolnav de cancer

Din articol:

Accesul facil la informație reprezintă unul din avantajele oferite de dezvoltarea internetului, dar, în același timp, și un mare pericol.

Un bărbat dintr-o comună din judeţul Botoşani şi-a tăiat cu flexul venele de la braţul stâng, intenționând să se sinucidă după ce a ajuns la concluzia greșită că este bolnav de cancer, după ce a citit date despre această boală pe internet.

Tentativa de suicid a avut loc sâmbătă, după ce botoşăneanul s-a autodiagnosticat cu cancer la colon, după ce a citit pe internet despre ce boli pot provoca simptomele pe care le avea.

Bărbatul a plecat într-o anexă a casei pentru a alimenta cu lemne centrala termică, lăsându-i soției un mesaj pe telefon, în care îi transmitea că este o soţie bună şi îi cerea să îl ierte.

Soţia l-a găsit într-o baltă de sânge şi a chemat ajutoare, bărbatul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Mavromati” din Botoşani.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Ioan Asaftei, a declarat că pacientul nu se află în evidenţele medicale la niciun medic oncolog.

”S-a prezentat un pacient care nu este în evidenţă la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a declarat Ioan Asaftei.

Potrivit acestuia, evoluţia pacientului este una favorabilă, scriu jurnaliştii de la Monitorul de Botoşani.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs