3dots.ro

Botoșani. O mamă și-a aruncat cei doi copii pe geam, de la fereastra unui hotel. Unul dintre micuți a murit

Botoșani. O mamă și-a aruncat cei doi copii pe geam, de la fereastra unui hotel. Unul dintre micuți a murit

Din articol:

O tânără mamă în vârstă de 23 de ani și-a aruncat copiii de la fereastra unui hotel din municipiul Botoșani. Micuții, doi băieți, de 2 și respectiv 3 ani, au fost duși de urgență la spital, dar, din nefericire, unul dintre ei a decedat iar celălalt se află în stare gravă. Mama a vrut să se sinucidă.

O tânără de 23 de ani din comuna Albești, județul Botoșani, și-a aruncat cei doi copii de la fereastra unui hotel din municipiul Botoșani. Femeia era cazată împreună cu cei doi băieți, de 2 și respectiv 3 ani, la un hotel de lângă Casa Tineretului, o zonă centrală a municipiului Botoșani. Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 22.00.

Femeia și-a luat băieții, și i-a aruncat pe geamul deschis al camerei de hotel în care se afla cazată. Camera era situată la etajul unu al hotelului. Impactul cu solul a fost devastator pentru micuți.

După ce și-a aruncat copiii de la geam, femeia a amenințat, la rândul său, că se va arunca în gol. La fața locului au sosit echipaje de la SMURD, Pompieri și Poliție. Copiii au fost preluați imediat de ambulanță și duși la Compartimentul de Primiri Urgențe Pediatrie. În urma traumatismelor suferite, unul dintre copii a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.

Celălalt copil a scăpat deocamdată cu viață, dar se află în stare gravă, la spital. După două ore de negocieri, mama care și-a aruncat copiii de la geam, a fost luată de la fereastra camerei de hotel, fiindu-i distrasă atenția și imobilizată.

Femeia îi scrisese un mesaj soțului în care îl acuza că a determinat-o să facă acest gest. „Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi”, a scris ea, conform unor surse apropiate anchetei. Ea a fost dusă la spital pentru evaluare.

Ea îşi exprima regretul că s-au căsătorit şi susținea că voia să „scape” de acasă. Femeia mai susținea că cel mai räu îi pare pentru copii, „căci ei nu au nicio vină”, dar a adăugat că nu îi poate lăsa „aşa, ai nimănui”, pentru că „nimeni nu o să îi iubească”. „Sper să fii fericit fără noi, adio”, i-a scris femeia soţului.

Poliția a demarat o anchetă și a deschis dosar penal pentru omor și tentativă de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs