3dots.ro

Soțul amantei primarului din Botoșani: ”Tot orașul ar trebui să îi mulțumească nevestei mele, când mai aveam noi flori pe bulevard?”

Soțul amantei primarului din Botoșani: ”Tot orașul ar trebui să îi mulțumească nevestei mele, când mai aveam noi flori pe bulevard?”

Un scandal cu iz de romanță parfumată de lalele și amantlâc a zguduit din temelii Primăria Botoșani, ducând în final la punerea sub acuzare a primarului Cosmin Andrei.

Procurorii DNA îl cercetează pe edil pentru că i-ar fi dat amantei subiectele unui concurs organizat de Direcția de Taxe și Impozite, favorizând-o să obțină un post în cadrul instituției.

Denunțul la DNA, făcut de soțul înșelat

Denunțul a fost făcut chiar de soțul femeii, un șofer de camion, care a simțit că DNA are abilitatea de-a-i ”repera” onoarea de familist, reclamând neregulile din cadrul concursului organizat de primărie și câștigat de soția sa.

Ironic, bărbatul a declarat că dacă soția sa ar fi avut o relație cu primarul Cosmin Andrei, orașul nu ar mai fi avut bulevardul principal plin de flori, un lucru ce poate s-ar verifica și-n alte urbi din România.

”Tot orașul Botoșani, sincer, ar trebui să îi mulțumească nevestei mele”

”Tot orașul Botoșani, sincer, ar trebui să îi mulțumească nevestei mele. Când avea Botoșaniul lalele și crini imperiali pe bulevard, serios? În octombrie, noiembrie, săpau aia în 2022 de rupeau pământul. N-am știut ce flori o să apară. Harnici. Și în primăvară când apar lalele, au apărut lalele. Lalelele sunt  florile preferate ale soției.

Eu îl aleg, eu îl votez pe primarul Cosmin Andrei – N.R.). Direct îi pun ștampila. Eu am încercat să îl contactez, să vorbesc cu el ca între bărbați, să îi explic că ea doar l-a folosit pe el și în momentul în care o să se întâmple o nefăcută, ea o să recunoască tot. Și așa a fost”.

În acest moment, primarul PSD este sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile și s-a autosuspendat din toate funcțiile politice deținute în partidul condus de Marcel Ciolacu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs