Brăila. Un șofer de autobuz a dat toți călătorii jos, enervat de plânsul unui bebeluș în mașină – video

Brăila. Un șofer de autobuz a dat toți călătorii jos, enervat de plânsul unui bebeluș în mașină - video

O filmare în care un șofer de autobuz din Brăila dă călătorii jos, enervat de faptul că e gălăgie în mașina pe care o conducea, i-a ultragiat  cei care au priit-o, ajungând să se viralizeze pe rețelele de socializare.

Incidentul s-a produs marți seara. Un şofer al companiei locale de transport i-a dat jos pe toți călătorii, deranjat de gălăgia din mașină și de faptul că un bebeluș plângea și un tânăr vorbea tare la telefon.

Călătorilor nu le-a venit să creadă că șoferul oprește mașina între stații, deschide ușile și le cere tuturor să părăsească autovehiculul.

”Din cauza gălăgiei nu-mi pot continua traseul. Voi opri aici autobuzul. Vă rog să coborâți”, le-ar fi spus șoferul companiei Braicar călătorilor, potrivit unui martor.

În vreme ce mai mulți martori susțin că în autobuz ar fi călătorit și o mama cu un bebeluș care plângea și că asta l-a supărat pe șofer, șoferul a declarat atunci când a ajuns la dispecerat că a fost deranjat de un tânăr care ar fi vorbit foarte tare la telefon și că asta l-a împiedicat să conducă.

”A oprit autobuzul și a lăsat zeci de călători în frig pentru că l-a deranjat că un copil mic plângea. Chiar dacă a coborât femeia cu bebelușul, șoferul a spus că nu mai continuă cursa și pleacă acasă, lăsând toți călătorii în frig, închizând chiar și becurile autobuzului”, a povestit un martor pentru Jurnal de Brăila.

Directorul societății de transport Braicar, Cristian Domnițeanu, a spus că s-a demarat o anchetă pentru a afla exact ceea ce s-a întâmplat. Întrebat de sancțiunile pe care le riscă șoferul de autobuz, directorul a precizat că, în funcție de rezultatul anchetei interne, acestea pot merge până la desfacerea contractului de muncă.

Șoferul a fost suspendat și va presta altă muncă în cadrul societății de transport, până la finalizarea unei anchete interne demarată de conducere, informează portalul Știrile TVR.