3dots.ro

Un bărbat a plâns după ce și-a vândut Dacia pe care o avea dinainte de Revoluție. ”Vin să te iau în brațe!” – video

Un bărbat a plâns după ce și-a vândut Dacia pe care o avea dinainte de Revoluție. ”Vin să te iau în brațe!” – video

Un bărbat din Brașov nu a putut să-și ascundă emoțiiile atunci când s-a despărțit de Dacia pe care o avea de 34 de ani și pe care spune că a întreținut-o ca pe ochii din cap.

În momentul în care noul proprietar a preluat mașina, bărbatul a izbucnit în plâns, înduioșând pe toată lumea, inclusiv pe noul proprietar, care a postat clipul video pe TikTok.

”Uite, măi, săracul! Mi-e milă de matale. Vin să te iau în brațe! Uite-l cum plânge. Fostul proprietar, a ținut-o 34 de ani…”, spune noul posesor al Daciei în filmare.

@norocelalexebuzduGreu sa te desparti de Dacia pe care ai tinuto 34 ani ❤️♬ sunet original – Norocel Alexe Buzdug

”Cea mai întreținută Dacie din Brașov. Îl știu pe domnul, în fiecare zi ștergea și curăța la mașină. Avea grijă de ea ca de icoană!”, a comentat cineva la postarea devenită virală pe TikTok.

”Aici nu e vorba de Dacie. E vorba de sentimente și amintiri trăite cu acea mașina. E o diferență!”, a concluzionat altcineva.

”Odată cu mașina, s-a încheiat și o etapă din viața lui. De acolo vin lacrimile”, a spus o altă persoană.

Într-o altă postare pe TikTok, noul proprietar a ținut să-l asigure pe bărbatul care i-a dat mașina că nu o va vinde și că ea va face parte din colecția sa de mașini.

”Azi am avut plăcerea vizitei domnului Vasile, la Daciuța lui! Acest video sper sa lămurească toate întrebările si suspiciunile!!!

Îi mulțumesc domnului ca a întreținut-o atât de bine timp de 34 de ani!!! Dacia nu se vinde, ea va rămâne în mica mea colecție!!!”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs