Braşov. Două fetiţe au fost răpite, după ce mama lor le-a dat voie să meargă la un grătar cu un bărbat de 42 de ani

Două surori, Gabriela (12 ani) şi Elena (10 ani), au fost luate de acasă, seara trecută, în jurul orei 19.00, din localitatea Vama Buzăului din judeţul Braşov, de Constantin Zapan (42 de ani), prieten cu iubitul mamei lor, care i-a cerut voie femeii să le ia pe fete la el acasă, acolo unde uma să facă un grătar.

Femeia a fost de acord, cu condiţia să le aducă pe fete înapoi, la ora 21.00, lucru care nu s-a întâmplat.

Mama copilelor a mers la Poliţie, dimineaţă, şi a povestit tot ce s-a întâmplat, iar poliţiştii au activat sistemul Alertă Răpire Copil.

În această seară, Constantin Zapan a fost prins de Poliţie în localitatea Valea Călugărească din judeţul Prahova, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Audi, acelaşi care era căutat în toată ţara.

Pe bancheta din spate a maşinii, poliţiştii le-au găsit pe cele două fete, ambele fiind preluate de poliţişti şi duse acasă.

Constantin Zapan a fost dus la sediul Poliţiei, acolo unde a fost audiat într-un dosar deschis pe numele său pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, în timpul audierilor din această seară, Zapan a recunoscut că le-a violat pe ambele fetiţe.