3dots.ro

Gest mitocănesc comis de o duduie în haină de blană, care promovează un restaurant din centrul Brașovului – video

Gest mitocănesc comis de o duduie în haină de blană, care promovează un restaurant din centrul Brașovului – video

Din articol:

În doar 21 de secunde, un clip video despre care comentatorii spun că ar face parte din campania de promovare a unui restaurant brașovean, reușește să condenseze cam tot ceea ce se poate spune despre o anumită pătură a societății românești actuale: multe fițe, multe aparențe, puțină civilizație..

Vlad Petreanu a postat clipul video pe pagina sa de Facebook.  ”Atâta prost-gust n-am mai văzut demult. Știe cineva cine este persoana și ce cârciumă din Brașov reprezintă?”, l-a adnotat jurnalistul.

”Dragii mei, pastele noastre celebre din Brașov, cu sos roșu…  Dacă vă întrebați cât costă, 37 de lei, toată lumea spunea de preț… Și mai aveați un dubiu. În afară că sunt gustoase, ce facem cu paharul? Păi ce să facem cu paharul, dacă nu are cine să ne ajute… simplu”, spune tânăra promotoare a restaurantului, azvârlind cu paharul de caldarâm.

Prima observație are legătură cu logica discursului tinerei, mai incoerent decât i-ar fi fost de trebuință unui material promoțional, ceea ce, probabil, i-a lăsat pe unii dintre privitori întreabându-se… de când e Brașovul cu sos roșu?

A doua e că în ciuda faptului că azvârlitul paharului de caldarâm se vrea un gest dezinvolt, care să lase impresia unei lipse de inhibiții, un act voit ostentativ pentru a arăta altora cât de șmecher sunt eu, de fapt, el nu reușește decât să arate câtă mitocănie zace în unii dintre cei lângă care trăim, uneori chiar fără să știm…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs