Pe bune! O englezoaică a venit în România să devină vrăjitoare pentru a scăpa de soţul-fantomă

Pe bune! O englezoaică a venit în România să devină vrăjitoare pentru a scăpa de soţul-fantomă

O englezoaică ce ar fi trebuit să aibă toți boii acasă la cei 40 de ani ai săi, a venit în România chitită să devină vrăjitoare, pentru a se proteja de fantoma cu care ar fi căsătorită, enervată că soțul-fantomă că a înșelat-o, potrivit Mirror.

Femeia susţine că a fost căsătorită cu fantoma unui soldat pe nume Edwardo, care a trăit în timpul reginei Victoria. Dar, la doar un an de la presupusa căsătorie, ea a decis să pună capăt relației, acuzând faptul că a fost înșelată.

Soțul-fantomă nu a acceptat separarea atât de ușor pe cât se aștepta ea și a continuat să o bântuie, tulburându-i liniștea.

Convinsă că singura soluție a situației în care se afla putea fi rezolvată doar de o vrăjitoare, a contactat-o pe Mihaela Mincă, una din cele mai în vogă practicante ale magiei, s-a suit în avion și a venit la București.

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, să-mi formez o perspectivă personală asupra vrăjitoriei, fapt ce mi-a amplificat înțelegerea spiritualității.

A fost o experiență încurajatoare în care am fost învăluită de o energie feminină extrem de pozitivă și a fost reconfortant să pot participa la vrăjile și ritualele lor. Nu mă așteptam să fac o vrajă, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil.

Vrăjitoarele cred că nimic nu se întâmplă fără un motiv, asta o cred și eu. Știam că viața mea după Edwardo nu va reveni pe făgașul normal și acum mă simt confortabil cu ideea asta. Cred că există un motiv pentru care am început să comunic cu spiritele și nu îmi mai este teamă de ceea ce învăț în fiecare zi despre alte culturi. Acum viața este o adevărată aventură!”, a spus britanica.

Ea a devenit și membru onorific al grupului de vrăjitoare, alăturându-se fiicelor Mihaelei pentru a învăța cum să-și valorifice mai bine puterile.

Supusa Regelui Charles și-a anunțat intenția de a urma o carieră ca investigator paranormal, determinată să înțeleagă și să valorifice „magia sa interioară”.

 

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories