3dots.ro

București. O fată de 14 ani este spulberată pe trecerea de pietoni, ceilalți șoferi au ocolit-o și și-au văzut de drum – video

București. O fată de 14 ani este spulberată pe trecerea de pietoni, ceilalți șoferi au ocolit-o și și-au văzut de drum – video

Din articol:

O adolescentă în vârstă de 14 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni pe Bulevardul Iuliu Maniu din București de un șofer care mai apoi și-a continuat drumul.

În mod de-a dreptul degradant din punct de vedere moral, la fel ca fugarul, șoferii care au fost martorii accidentului au depășit victima și și-au văzut de drum.

O cameră instalată la bordul unei mașini a surprins momentul în care adolescenta este lovită în plin, pe trecerea de pietoni.

După ce a impactul a azvârlit victima câțiva metri în aer, șoferul vinovat și-a continuat drumul. Cel mai probabil s-a speriat și a încercat să scape.

Și mai grav este că nici ceilalți participanți la trafic nu au catadicsti să coboare din mașină și să îi ofere primul ajutor victimei întinse pe șosea. Inclusiv șoferul care se oprise la trecerea de pietoni pentru a o lăsa să treacă, o ocolește. Trec șase mașini pe lângă adolescenta rănită, până mai mulți pietoni se apropie și încearcă să o ajute.

În prezent, fata în vârstă de 14 ani este internată în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, în secția de anestezie și terapie intensivă

Câteva ore mai târziu, șoferul, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat singur la poliție.

Șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani care a lovit-o pe fată a abandonat mașina la câțiva kilometri de locul accidentului, iar după câteva ore s-a prezentat la secția de poliție, însoțit de mama sa. El a fost testat pentru droguri și alcool, dar rezultatele au fost negative.

În momentul de față, acesta este cercetat sub măsura controlului judiciar.

Poliţiştii i-au identificat şi pe cei doi şoferi care au ocolit victima întinsă pe asfalt şi au trecut mai departe. Ei au fost audiaţi de poliţiştii de la Brigada Rutieră şi au declarat că au plecat în urmărirea şoferului vinovat pentru a-i putea vedea numărul de înmatriculare.

Varianta lor a fost confirmată atunci când Poliţia a verificat lista apelurilor la 112: din ambele maşini s-au efectuat apeluri către serviciul unic de urgenţă prin care era anunţat accidentul.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs