3dots.ro

Trei tineri din Bucureşti, prinşi în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor

Trei tineri din Bucureşti, prinşi în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor

Trei tineri bucureșteni au fost prinşi în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor şi se îndreptau către judeţul Ialomiţa.

Un bărbat a sunat seara trecută la numărul unic de urgenţă 112, după ce i-a văzut pe cei trei tineri care urcau cadavrul înfăşurat în covor într-o maşină.

Poliţiştii din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, au interceptat maşina în trafic, ocazie cu care i-au găsit pe cei trei tineri, dar şi cadavrul care era înfăşurat în covor.

Potrivit unor surse din anchetă, înfășurat în covor era corpul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 93 de ani, din Bucureşti.

De asemenea, doi dintre cei trei tineri ar fi nepoţii bătrânei, iar aceştia au povestit că bunica lor a murit şi voiau să o ducă în judeţul Ialomiţa pentru a o înmormânta.

Totuşi, în loc să apeleze la o firmă de pompe funebre, aceştia au pus la cale un alt plan şi, împreună cu un prieten, au înfăşurat-o pe bătrână într-un covor şi au urcat-o într-o maşină.

"La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizati de către un bărbat, cu privire la faptul că, mai multe persoane transportă cu un autoturism, spre județul Ialomița, un cadavru.

Polițiștii orașului Voluntari au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat faptul că, în carlinga acestuia se afla un cadavru, pe care l-au identificat  imediat, fiind vorba despre o femeie, de  93 de ani.

Atât autoturismul cât și cele 2 persoane, care transportau cadavrul, respectiv 2 bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.

De asemenea, la sediu Poliție orașului Voluntari s-au prezentat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și  criminalisti, pentru efectuarea de cerectări.

Din cercetări a rezultat faptul că, femeia de 93 de ani a decedat într-o locuință din orașul București, iar cele 3 persoane transportau cadavrul acesteia, în județul Ialomița, unde urma să o înmormânteze.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul femeii pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs