3dots.ro

București. Profesoară înjunghiată în timpul orei de un elev, la liceul Ion Creangă 

București. Profesoară înjunghiată în timpul orei de un elev, la liceul Ion Creangă 

O profesoară de la liceul Ion Creangă din București a fost înjunghiată de un elev din clasa a X-a , din senin, la începutul orei de japoneză.

Profesoara de limba japoneză ar fi fost înjunghiată de elevul de 16 ani după ce a anunțat un test surpriză, a declarat unul dintre colegii de clasă ai agresorului.

Băiatul de 16 ani și-ar fi atacat profesoara deoarece aceasta plănuia un test surpriză, iar în momentul în care i-a anunțat că urmează să-i examineze, adolescentul s-a ridicat din bancă, a scos cuțitul pe care îl avea în ghiozdan și a atacat-o pe femeie.

”Urma să primim un test neanunțat, elevul s-a supărat și a scos briceagul, cuțit de bucătărie ce era, din ghiozdan și i l-a pus la gât profesoarei. Doamna s-a speriat, s-a dat într-o parte și a tăiat-o”, a spus pentru Digi24 unul dintre colegii adolescentului.

Din fericire, profesoara, cu răni în zona gâtului, este în afara oricărui pericol, certifică medicii de la Spitalul Universitar din București, care vor decide dacă va rămâne internată sau nu.

În liceu, polițiștii au început deja ancheta, vorbesc cu tânărul de 16 ani, dar și cu ceilalți profesori care se aflau în liceu în momentul atacului.

Este vorba despre un elev care a fost transferat anul trecut aici, care nu ar mai fi creat probleme, spun anchetatorii. De altfel, colegii acestuia spun că era un băiat liniștit, retras, care nu a mai făcut probleme până acum.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs