București. O femeie a fost stropită cu benzină și incendiată de un bărbat pe numele căruia depusese o plângere la Poliție

București. O femeie a fost stropită cu benzină și incendiată de un bărbat pe numele căruia depusese o plângere la Poliție

O femeie a fost incendiată, în această dimineață, de un bărbat, pe strada Nicolae Oncescu din București. În ciuda tuturor eforturilor medicilor sosiți la fața locului de a o salva, femeia a încetat din viață.

Din primele informații, femeia, care era administratorul blocului și ar fi făcut cel puțin o plângere la Secția 20 de Poliție în care spunea că bărbatul, care îi era vecin de bloc, o hărțuiește în mod sistematic și că se simte în pericol.

Din nefericire, încă o dată se remarcă lipsa de reacție a polițiștilor care au tratat în mod necorespunzător plângerea femeii, pe care au înregistrat-o ca petiție.

Până la data comiterii faptei, bărbatul nici măcar nu fusese audiat de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie și abia astăzi urma să se prezinte și să dea declarații.

În această dimineață, când a întâlnit-o pe scara blocului, drept pedeapsă pentru faptul că a făcut plângere împotriva sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Un echipaj de la ambulanță a ajuns în scurtă vreme la fața locului, dar, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul Poliției.