3dots.ro

Un bărbat i-a luat cheile şi a fugit cu maşina unei femei, din parcarea unui mall din București – video

Un bărbat i-a luat cheile şi a fugit cu maşina unei femei, din parcarea unui mall din București – video

Întâmplare ciudată în această dimineață în parcarea mall-ului Băneasa din București: o femeie a fost rănită de un individ, care a călcat-o zdravăn pe picior, i-a luat cheile mașinii și apoi a plecat la drum cu ea.

După ce a furat mașina din parcarea mall-ului, de față cu proprietara, bărbatul a pornit într-o cursă nebună, pe DN 1, între București și Ploiești, cu polițiștii pe urma sa.

Mașina în care se afla iinfractorul a fost localizată în apropierea localității Ciolpani, acesta fiind somat de polițiști să se oprească. Cum nu s-a conformat, oamenii legii au deschis focul. Inițial, focurile de armă s-au tras în plan vertical, iar mai apoi în roțile autovehiculului.

Chiar și după ce a oprit mașina, bărbatul a refuzat să coboare din autovehicul, așa că polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam lateral pentru a-l scoate afară. În urma celor întâmplate, cioburile au produs răni minore, atât suspectului, cât și unuia dintre polițiști.

Individul a fost testat atât pentru consum de alcool, cât și pentru consum de substanțe interzise, rezultatele fiind negative. El a fost reținut, iar cercetările vor fi continuate de către Serviciul Furturi de Autovehicule București.

M.A.I. a relatat acțiunea pe pagina de Facebook a instituției.

”Au tras 6 focuri de avertisment, dar șoferul nu a dat semn să oprească. Ionuț a poziționat mașina de poliție astfel încât Marian să poată scoate pistolul pe geam și să tragă în cauciucul din spate. Totul s-a întâmplat la o viteză destul de mare. Astăzi, doi polițiști au reușit să oprească o adevărată tragedie. Doar așa a putut fi oprit un hoț care furase o mașină.

«Un bărbat mi-a furat mașina și m-a călcat când am vrut să îl opresc! S-a dus spre Otopeni!» – Acesta a fost apelul care a alertat polițiștii din București și Ilfov.

Bărbatul conducea cu viteză spre Ciolpani când a fost reperat de Marian și Ionuț. Au făcut semn de oprire, dar bărbatul a întors și a plecat pe contrasens. Nu a ținut cont că pune în pericol viața celor din trafic și a mers aproximativ 4 km pe sensul opus, pe Drumul Național 1.

Colegii noștri au acționat ferm și au reușit să evite o tragedie. Oprirea se poate observa din video. Momentul imobilizării șoferului a fost filmat de un polițist, aflat în timpul liber, care a ajutat și la blocarea acestuia în trafic. Șoferul este în acest moment în custodia poliției. Felicitări tuturor celor împlicați în acest caz!”, se arată în postarea M.A.I. de pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs