3dots.ro

Noi informații în cazul uciderii președintei de bloc din București. Motivul invocat de agresor: „Mi-a luat casa!”

Noi informații în cazul uciderii președintei de bloc din București. Motivul invocat de agresor: „Mi-a luat casa!”

Bărbatul care a ucis-o pe președinta blocului în care locuia, în Sectorul 2 din București, s-ar fi înfuriat după ce femeia, în vârstă de 55 de ani, i-ar fi cerut să semneze un acord pentru montarea apometrelor. Din nu se știe ce motive, el a înțeles că și-ar putea pierde casa. „Mi-a luat casa”, a declarat criminalull în timp ce era dus de polițiști la audieri.

Conform cercetărilor, se pare că bărbatul în vârstă de 57 de ani ar fi ajuns, ieri seară, acasă, în jurul orei 19.00. La scurt timp s-a produs conflictul cu cu președinta blocului, care ar fi pornit de la faptul că aceasta i-ar fi spus bărbatului că trebuie să semneze o hârtie prin care să își dea acordul pentru montarea apometrelor.

Bărbatul ar fi înțeles că semnând respectivul acord, el ar urma să-și piardă apartamentul, motiv pentru care s-ar fi enervat și s-ar fi dus la etajul cinci al aceluiași bloc, acolo unde locuiește de unde ar fi luat un cuțit și s-a întors la parter și ar fi înjunghiat-o pe președinta blocului de mai multe ori.

La fața locului au ajuns polițiștii dar și medicii care au fost chemați de vecinii ce au văzut întreaga scenă. Bărbatul a fost dus imediat la audieri în timp ce medicii au încercat să îi salveze viața femeii, dar din păcate totul a fost în zadar, fiind nevoiți să îi declare decesul acesteia.

„Autopsia efectuată în dimineaţa de vineri a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore”, se precizează în comunicat.

Agresorul a fost reținut seara trecută pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat judecătorilor de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs