3dots.ro

Prețul cerut pentru un apartament din București scandalizează: ”Se vinde și strada? În Berlin e mai ieftin!”

Prețul cerut pentru un apartament din București scandalizează: ”Se vinde și strada? În Berlin e mai ieftin!”

Un anunț de vânzare publicat de o companie imobiliară pe grupul de Facebook ”Apartamente de vânzare București” a creat o discuție aprinsă în jurul prețului cerut, semnalând faptul că deși nu s-a ajuns la ”performanțele” înregistrate în acest domeniu în Cluj, și ofertele din Capitală sunt inaccesibile românilor de rând.

”Vânzare apartament 4 camere, Ștefan cel Mare-Vasile Lascăr, București, Sector 2”, e titlul anunțului promovat de compania imobiliară, care specifică faptul că apartamentul este semidecomandat, este construit în 2021, are trei locuri de parcare și sistem de încălzire prin pardoseală.

”Vă oferă spre vânzare apartament de 4 camere, Ștefan cel Mare, central, Vasile Lascăr București, Sector 2. Apartament de lux în bloc nou situat în Complexul Rezidențial Central Vasile Lascăr cu 4 camere în suprafață de 120 mp, terasă generoasă în suprafață de 115 mp, prevăzută cu jacuzzi exterior și saună, precum și spațiu pentru plajă, ping pong, înconjurată de bambuși verzi”, se precizează în anunț.

”Apartamentul dispune de două băi cu cabine de duș și bideuri, bucătărie închisă în sticlă mobilată și utilată ultramodern, mașină de spălat vase și rufe marca AEG, frigider black de 630 litri, cuptor electric plus cu microunde, living deschis către terasă, dormitoare mari, încălzire în pardoseală cu centrală Buderus, aer condiționat Daikin gen plafonieră cu patru căi, toată mobilă Mobexpert, plante exotice, TV Sony OLED ultima generație cu diagonală de 196 cm, leduri în tot apartamentul, canapele extensibile din piele acționate electric, pereți 3D”, se mai specifică în anunț.

Dotările, suprafața și poziționarea apartamentului scos la vânzare nu au avut darul de a-i impresiona pe internauți, iar comentariile nu au fost deloc favorabile.

”În Berlin e mai ieftin. Și nu numai. Costa de Sol, Spania, e mult sub. Cu 500.000 de euro îți cumperi penthouse”, comentează cineva.

”555.000? Doamne, ați înnebunit cu prețurile astea, acolo să stea 555.000 de ani”, a scris altcineva.

”Hm! Sunteți bolnavi psihic. Nerecuperabili! Aveți nevoie de ajutor calificat. Mi-e silă!”, ”Tot blocul?”, ”Se vinde și strada?” și ”Au luat-o razna de tot”, au fost alte comentarii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs