Tânără bucureşteancă scuipată în trafic de un bărbat aflat pe moped: «Tremur Sunt în stare de şoc»

20 Mar 2020 | scris de Anita Raicu

O tânără din Bucureşti s-a contruntat vineri, în trafic, cu o situaţie total neplăcută. Aflată la volanul maşinii sale, ea a fost scuipată prin geamul deschis de către un bărbat aflat pe un moped.

Tânără bucureşteancă scuipată în trafic de un bărbat aflat pe moped: «Tremur Sunt în stare de şoc»

Tânăra a reuşit să-l fotografieze, în special numărul mopedului, şi a făcut publice fotografiile pe Facebook, cu următorul mesaj. 

"Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în maşină, pe geamul pe care îl aveam deschis la maşină.

Am tras maşina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipaţi pe faţă, pe haine. Sunt în stare de şoc! Nu ştiu ce am de făcut acum", a scris Gabi Savu Dinu pe Facebook.

Ulterior, ca urmare a acestui mesaj, poliţiştii s-au mobilizat şi spun că au reuşit să-i identifice pe individ. 

"În urma postării pe reţele de socializare a unor informaţii referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, poliţiştii bucureşteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puţin de 30 de minute de la sesizare.

Bărbatul a fost depistat în trafic de poliţişti ai  Secţiei 18 şi condus la audieri la Secţia 21, competentă teritorial.

În acest moment se desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt şi de drept", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.


CLICK - Follow us on Google News