București. O tânără a fost reținută, după ce furat bani din casa părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

București. O tânără a fost reținută, după ce furat bani din casa părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

O tânără în vârstă de 24 de ani din București a fost reținută după ce și-a furat propriii părinți. Ea a furat bani din locuința părinților și, ca nimeni să nu-și dea seama, a înlocuit bancnotele pe care le-a subtilizat cu unele contrafăcute. Totul a ieșit la iveală în momentul în care părinții au vrut să vândă valuta.

Fapta ar fi avut loc în cursul anului 2023, când tânăra – care știa unde țin părinții ei economiile – a luat din bani pe ascuns. A înlocuit sumele furate cu bancnote false și a sperat să scape basma curată.

Doar că, atunci când părinții ei au dorit să schimbe o parte din valută, au fost sesizată Poliția.

”Ulterior, persoana vătămată, fără vinovăţie, ar fi încercat să convertească în lei o parte din suma de bani deţinută în valută. Pentru administrarea de probatoriu, la data de 24 aprilie 2024, în baza unui mandat de percheziţie emis de instanţa competentă, la locuinţa celei în cauză, din municipiul Bucureşti, a fost efectuată o percheziţie domiciliară, unde au fost descoperite şi ridicate un telefon mobil, două laptopuri şi 75 de bancnote susceptibile a fi falsificate (însumând valoarea de 3.750 de dolari)”, au transmis anchetatorii.

După audieri și în baza probelor, tânăra de 24 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, în dosarul care vizează infracțiunile de înşelăciune, falsificarea de monede şi punerea în circulaţie de valori falsificate.

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories