Buftea. Misterioasa moarte a unei femei: găsită cu limba tăiată în propria curte după ce a strigat «hoţii» 

30 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

O moarte ciudată a avut loc la Buftea, acolo unde o femeie a fost găsită cu limba secţionată. Vecinii alertatseră Poliţia după ce o auziseră strigând cu ultimele puteri "hoţii".

Buftea. Misterioasa moarte a unei femei: găsită cu limba tăiată în propria curte după ce a strigat «hoţii» 

Poliţiştii din Ilfov anchetează moartea unei femei din Buftea în condiţii misterioase. Femeia a fost găsită în curtea locuinţei decedată, după ce ar fi strigat "hoţii". Din casă nu a dispărut, însă, nimic.

Poliţia a fost alertată duminică seară, prin numărul de urgenţă 112, de un bărbat din Buftea, care a spus că a văzut-o pe vecină sa căzută în curte, iar înainte de asta a auzit-o pe femeie strigând "hoţii".

Poliţiştii ajunşi la faţă locului au rămas şocaţi de ceea ce au descoperit: victima avea limba secţionată. Fiul victimei le-a declarat poliţiştilor că din casă nu lipsesc bunuri. 

”În urma activităților investigativ operative, polițiștii din Buftea și ai Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au identificat victima, o femeie în vârstă de 83 de ani, precum și persoana bănuită de comiterea faptei cercetate, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Ilfov.

Bărbatul a fost depistat de polițiști și condus la sediul Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru cercetări.

În urma probatoriului administrat, bărbatul respectiv a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat judecătorului de drepturi si libertăți, cu propuneri legale.

În prezent, se efectuează cercetări cadrul unui dosar penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, se arată în comunicatul emis de Poliție. 


CLICK - Follow us on Google News