George Buhnici și-a parcat Tesla pe trecerea de pietoni: 'Lasă-ne o adresă să trimitem nişte baterii pentru bun-simţ'

21 Dec 2019 | scris de Monica Pavelescu

Tesla model 3 nu are darul de a te transforma într-o persoană civilizată, iar acest fapt de demonstrat din plin de jurnalistul George Buhnici a cărui mașină a fost fotografiată fiind parcată fix pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

George Buhnici și-a parcat Tesla pe trecerea de pietoni: 'Lasă-ne o adresă să trimitem nişte baterii pentru bun-simţ'

Fotografiile cu maşina lui George Buhnici parcată aiurea au fost postate în dimineaţa zilei de sâmbătă, 21 decembrie, pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou" şi au stârnit sute de comentarii.

Administratorii paginii de Facebook au urcat imaginile însoţite de mesajul ”Lasă-ne o adresă la care îţi putem trimite nişte baterii alcaline. Pentru bun-simţ, nu pentru Tesla“.

Buhnici a răspuns într-un comentariu la postare spunând că regretă ce s-a întâmplat şi că oprise pentru puţin timp pentru a ridica o comandă de mâncare.

”Vă mulţumesc pentru civilizaţia prin mustrare publică. Îmi asum vina şi îmi cer scuze. Ca să fie complet, am dat share pe Facebook să vadă toată lumea cum nu se parchează“, a scris George Buhnici la postarea de pe pagina "Ai parcat ca un bou".

La aproximativ trei ore după publicare, postarea a dispărut de pe Facebook.

Administratorii paginii "Ai parcat ca un bou" au revenit cu o nouă postare în jurul orei 15.00, în care lasă de înţeles că cea anterioară a fost ştearsă de Facebook, ca urmare a încălcării regulamentului referita la hărţuire. Singura persoană care ar fi fost deranjată de postare fiind chiar Buhnici, care ar fi încercat așa să îi înăbușe răspândirea...

 


CLICK - Follow us on Google News